MOLLY KAN GÅ OCH TA SEJ NÅNSTANS.

VAFAN ÄRE MED FOLK?!?!?!

MAIKEL FÖRTJÄNAR JU ATT VARA I FINALEN. FOLK. FOLK. FOLK. FOLK. ta och häng er.

skitsamma. nu är han ju inte offentlig längre. så nu ska jag gå och äta på hans kebabresturang varje dag.

men iallafall.

Molly Pettersson Hammar
André Zuniga-Asplund
Roshana Hoss
Robin Stjernberg
Amanda Persson
Olle Hammar
Amanda Fondell
Denise Azemi Brasjö
Moa Lignell
Linni Barresjö
Emil Elton

vinnaren ääääääääär. ROBIN. hell yeah.


där har ni det.

BEHÅLL AFFRON, RAGGA BARA INTE PÅ MEJ SEN.

hej mina kära vänner. :)

shit. jag tänkte prata lite om idol och sånt.

sen kom jag och tänka på att eftersom att mitt bredband inte funkar, och jag sitter på mitt mobila bredband så kan jag inte spela wordfeud. GRATTIS TILL ER.

men iallafall idol. det är ju nu som dom bästa fredagarna på året börjar. 10 veckor eller vad det är. sen när idol är slut så är det jul. det är som att idol leder oss in till julen. idol frälser oss!

sen efter vi har fått reda på alla som kom med till finalen ska jag tippa vem som vinner!

men nu ska vi disskutera olle. olle, med sin affro. han är ju så söööt så man kan dö när han ler. shit asså.

men just det där att han är söt. han är ju söt. men han kan aldrig vara sexig i mina ögon. för det går ju fan inte att vara sexig i en affro tycker jag.

men iallafall. tycker om honom iallafall.

INTE LIKA MYCKET SOM MAAAAAAAIKEL, SOM JAG ÄÄÄÄLSKAR. men ändå. ♥

SAY NO TO LÄXOR.

har tänkt på en sak.

det är när mitt internet pajjar som jag har en anledning att göra läxor.
annars händer det sällan inte, om jag inte är riktigt duktig.

men sen blir min lögn väldigt ofta om 'varför jag inte gjort läxorna' att "jag hade inget internet så jag kunde inte göra dom"

tehehehehe. motsägelsefullt. jaaaaa.




är det bara jag som tycker att lärarna bara har börjat inse att eleverna inte gör läxorna, och är ganska okej med att vi inte gör dom?

förra veckans svenskalektion så hade vi en läxa om att vi skulle läsa en text. "hand upp på dom som har läst texten tills idag." antal: 1.

hon bah, jaha. typ.


END OF BREAKING NEWS. SUCKED.

HEJ.

i 6 veckor nu har jag haft en ritual som består av att varje dag klockan 22.00 kollar jag på breaking news.


det har vart bra! väldigt bra stundtals!

det bästa avsnittet bestog av när filip och fredrik skulle uppnå gränsen för rattfylla på 20 minuter. höjdpunkter!

men fan. jaha. vafan ska jag göra nu klockan 22.00?

aja, man hade ju kunnat tänka sej att filip och fredrik skulle avslutat säsongen på nått fint sätt. men nej. eller, ah, många kanske tyckte det var fint.

men det värsta jag vet är när dom sjunger. och klart dom fan skulle avsluta sista avsnittet med att sjunga hallelulia. jävla as!


SLAPPNA AV MÄNNISKA OCH FOKUSERA.

men tjeeeeeeeenare. verkar som att vårat område har varit i dödläge för internet uppkopplingen. det vanliga bredbandet funkade inte (och det är typ 4 dagar gammalt, så det är ju knappast trasigt). och det mobila funkade inte heller. men nu funkare igen.

MEN IALLAFALL.

idag när jag åkte sista delen av min väg till skolan. (går av vid korsvägen, och sen tar spårvagnen EN hållplats till scandinavium)

så. var det en kvinna med typ en 6 månaders bebis i en vagn som stog och matade sitt barn på hållplatsen med risifrutti. helt dum i hövvet va hon. la inte ens ifrån sej risifruttin när hon skulle upp för trappan i spårvagnen, utan utgick ifrån att nån skulle hjälpa henne med vagnen.

sen stog hon och ballanserade på spårvagnen och höll på att ramla var femte sekund för att hon inte kunde sluta mata barnet eller ialalfall hålla i sej med ena handen.

inte nog med detta så hade hon en kaffe också som hon var tvuuuuuungen att dricka i allt ballanserande, matande och barn och försöka se snygg ut.

hon gjorde iförsej min morgon lite.

RIKSKÄNDISEN TYCKER TILL.

åh fyfan. gillar inte folk som suger upp uppmärksamhet som svampar. som suger in hela en själv om man bara uppmuntar dom eller bara säger ett litet ända ord till dom.

det är så jobbigt.

krävande personer!

fast det jobbigaste är att vara en utomstående person som ser följande händelse hända:

person 1 som ger person 2 lite uppmärksamhet. person 2 suger upp den. person 1 gillar att bli uppmärksammad också. person 1 och 2 bli bästa kompisar på 1 dag.

tycker det är så jobbigt med folk som måste kommentera ALLA statusar som den andra gör bara för dom råkar vara bästisar just den månaden.


som små ettor som får chans att prata med dom stora treorna på skolan, (nu pratar jag inte om mej själv) och sen så finns det självupptagna treor på skolan som tycker det är nice att ha jättemycket uppmärksamhet, för dom får det annars aldrig för dom är så töntiga så man dör.

då får la dom små stolta ettorna hänga med dom töntiga treorna. fine.


jag hänger dock bara med treor. några tvåor kanske. men ettorna får fan ta och bevisa sej själva innan de får hänga med elin den allsmäktige. (skolans rikskändis)




jag vet inte om informationen i detta inlägget gick fram. blev väldigt rörigt tyckte jag själv. men jag ska sova nu. ciao!

JUICE, MUSKLER, OCH TIPS FÖR TJEJER.

men shit. ANDREAS WILSSON sitter i breaking news och pressar juice.

han har visst öppnat en juicebar i L.A. jaha. och?

kan du flexxa dina muskler nu? ge mej ett sexigt leende. (HAHA, precis efter jag skrev denna meningen så flexxade han muskeln omedvetet) kan du visa din fina mage? får jag se din solbrända rygg? kan du berätta vad som gör en tjej speciell? kan du hälsa till mej? säg; elin du är min drömtjej.

juste. nu verkar det som att det inte va en juicebar bara. det var smoothies. tänkte la det. ofta man går nånstans för att köpa juice, när man kan köpa 2 liter exotisk juice på ica för typ 20 spänn.



det är fan synd att pöjken inte fastnar på bild så bra. tur att han är filmis. men vem vet. all denna "juice" kanske gör honom till lite mer fotogenisk.

DET ÄR JAG SJÄLV OCH MINA GENER SOM FIXXAR BIFFEN.

men tjeeeeeenare igen. tycker jag repar mej ganska bra efter min utskällning om att jag bloggade för dåligt.

ibland tycker jag bara om mej själv väldigt mycket. som min fläckvisa smarthet. och mina kroppsdrag.


för just för en stund sen så satt jag och käkade en macka med makrill i tomatsås på. och så självklart som alltid när man inte har tallrik till den dumma mackan. så får man ju alltid lite skit som ramlar ner på kläderna.

så nu tackar jag mej själv. och lite gud och mamma kanske. pappa också.

att jag har sånna kroppsdrag som får mej att se lite extra fet ut ljusa byxor. detta har ledit till att man nu inte ser tomatsås fläckarna på byxorna.

sen tackar jag också för att jag är så smart att jag valde att köpa en svart tröjja, isället för vit. med anledningen att jag skulle kunna ha den på mej, utan nått jävla linne under för att det är genomskinligt. och nu ser man inte heller fläckarna på tröjjan.

bara att alla vet om det nu ändå. ska ha på mej samma kläder imorn och se om någon säger nått. tihi.

TACK.

 

im like so gangsta with a twist.

EN TWITTERFEED ISTÄLLET FÖR DEN HÄR SKITEN?

neeeeeeej. vänta. jag orkar inte hålla mitt löfte att inte nämna wordfeud!!!!!!!!!!!

jag är ingen människa man kan lita på. så är det bara.

MEN, aldså. helt stört hära va.

"at least one of the words placed on the board is not in our dictionary". well, buhuhuhhhuuuuu.

vill ni veta vilket ord det va?

'DOTA'.
it's a fucking word allready! 7 jävla poäng kunde jag fått. HALLÅ?! "jag sitter här i venten och spelar lite dota". fråga basshunter.

'DOTTA' finns tydligen inte heller. 8 poäng där liksom. alla pensionärer i hela sverige kan ju intyga det. (för att alla spelar nämligen bingolotto)

INTE ENS 'TIPI' 7 poäng! finns indianer? nej, det är bara ett påhitt.

helt galet.

jag borde ha ett inlägg som uppdateras varje gång jag hittar ett asbra ord som inte finns i wordfeuds lexikon. eller ännu bättre. EN TWITTERFEED. kan klistra in den i menyn så kan ni ju kolla där.

slipper jag skriva ett helt inlägg om wordfeud igen. you like that huh? ♥



NO MORE WORDFEUD, AND NO MORE ÄCKLIG KLADDKAKA.

jag börjar bli jävligt irriterad på mej själv för att jag nämner wordfeud i alla inlägg. de senaste 3. och nu detta också.

it will stop! härnäst så kör vi bara varannat. ska bah skriva av mej lite på ordet.

wordfeud.
wordfeud.
wordfeud.
wordfeud.
wordfeud.
wordfeud.
wordfeud.
wordfeud.

så. fresten. fick bara 10 poäng för ordet 'SEX' förut. blev besviken. tyckte jag kunde fått lite mer för att jag hade sånt fint ord.


men vad har jag gjort idag då?

spelat in ett matlagningsprogram. först skulle vi göra en tårta. det blev fail. sen bakade vi en kladdkaka. också lite fail, men bättre iallafall. sen gjorde vi mackor för att ha nått i backup.

men ja. fyfan. jag har aldrig någonsin bakat en genuint ÄCKLIG kladdkaka.
fyfan va äcklig den va. smakade lite på den. höll på att spy. 10 minuter efter så hittade jag en bit som hade ramlat av, slängde den reflexmässigt in den i munnen. fick en chock.



vi la glasyr på för att den skulle bli lite mer än bara en kladdkaka. lika äcklig glasyr. va nått med den jävla chokladen tror vi.. bläääää.

KÖP EN DESIGN AV HAIDI. SNÄLLA. HON FÖRTJÄNART!

HAHA. jag fick en kommentar förut.

Haidi Jakobsson om #WORDFEUD.:
Najs blogg!! Har ni bra väder där du bor? hehe :D

DU! en proffsig design lockar fler besökare. jag säljer bloggdesigner för bara 150kr just nu, galet billigt! Bara som ett tips om du är intresserad! :)


jag bah. "men gud, tror hon inte att jag skulle kunna göra min egna design. jag spenderade faktiskt 3 timmar varje vecka på webbdesign A lektionen."

men sen kom jag på att näääämen jag fick ju IG i webbdesign. WUPS.

enda ig:t i hela mitt liv förutom i åttan när jag fick det i musik. vilket jag senare jobbade upp.

men iallafall. det som jag gjorde 3 timmar varje måndag från 12.00 - 14.40 var att;

jobba i 10 minuter.
sen gå till willys om jag inte hade hunnit det innan.
prata.
snurra med stolen tills jag mådde illa.
lyssna på musik.
störa folk lite.
fjäska för läraren.
klaga på att vi slutade dagen klockan 5.
raggade på folk på internet.
spammade folk via sms.
rullade med min fina stol till folk som ville visa coola youtube klipp.
skickade sexsms.

nu tänker jag bara. kunde dom inte hittat på wordfeud lite tidigare.

men iallafall. nu känner jag bara såhär. kanske ska köpa en webbdesign av haidi ändå. :) för fan, hennes design var ju asnice!

synd bara att jag inte har 150 spänn. men då. gör mej en tjänst. köp en design av henne så jag slipper känna mej elak för att jag är fattig.

#WORDFEUD #2. JAG ÄR EN TÖNT, JAG VET.

någon klagade på att jag bloggade dåligt. ehehehe.

"EEH ELIN
du e dålig på att uppd din blogg
och
kollar ju varje sekund och har inte sett nått nytt inlägg på typ... 100 sek????

aja, nu när det är paus i idol så lovade jag att blogga.

nuförtiden kombinerar jag idol med wordfeud. jag skäms över mej själv. men jag har blivit helt förälskad.

för 30 timmar sen så SÖG jag på wordfeud. nu har jag övat lite. och folk tvingar mej att vara grym..



 

han skrev runka. jag skrev kåt. det är fan inte dåligt.

 

 


jag skrev 'subtilt'. använde upp ALLA bokstäver. och fick 66 JÄVLA POÄNG DUDES! sen skrev motståndaren 'mat' 4 poäng. jävla tönt.

#WORDFEUD.

morsning på er!

jag spelar wordfeud. shit, va jag skäms ändå.

och fan va jag suger. hon skrev pyton. jag skrev söt. hon skrev svika.

jag svek henne och lämnade wordfeud och gick och hängde på arbetsförmedlingen utan anledning.


DAGENS KÄRLEKAR.

jag har egenteligen ingenting att skriva.

har haft en förjävlig dag.

MEN, jag kan berätta att jag har blivit kär TVÅ gånger idag.

i en som röker. (suck asså)

och i en kebabkung som är tjock. fast han är så söt så det gör ingenting. :)


vadfan gör jag?

den tjocka är ju lite känd nu också, så kan inte riktigt gå efter honom. för alla älskar ju honom.

så får ta rökaren då. fast snygg är han. världens finaste ögon och leende. så det kanske kan funka ändå.


DU KOMMER BLI DUMPAD.

nu ska vi disskutera lite kärleksförhållande och sånt.

förstår mej inte på varför kidz tror att dom ska va med varanda hela livet. jag menar come on?

okej. fine. tro det. men då ska du inte printa upp förhållandet på ett papper som kommer stanna där hela ditt liv. läsare, detta var en förjävlig metafor. jag vet.

men såhär. tatuera inte in din kärastes namn någonstans. om du har varit ihop med personen i 10+ år, så får du. men inte om du är kär och dum efter 2 månader.

sen förstår jag mej inte på folk som vinner nått jävligt stort, det ska tas en bild. och sen är dom TVUUUGNA att ha med sin jävla pojk/flickvän i bilden för att "hon betyder så mycket för mej, och hon är mitt allt". buhuhuh.

JAAAAAA. men när du kollar tillbaka på den dära jävla bilden om en månad efter ni har gjort slut så kommer det inte vara så jävla party.


som när erik grönwall vann idol och hans idiot till flickvän stog på scenen med honom när han sjöng vinnarlåten. dum i hövvet är hon. nu är det liksom inte så roligt för lille erik att kolla på det klippet.


så. era förhållanden kommer ta slut. antagligen. 99% chans.
så. gör. inget. permanent. TAAAAAAACK.



fan va random det blev..

SKA VI GÅ OCH FIKA?

juste. det dära fenomenet med att FIIIIIIIIIIIKA inne i stan.

patetiska grejjer folk håller på med.

det är dyrt. dyrt. dyrt. dyrt.


i mitt liv har jag fikat TVÅ gånger där jag har betalat. annars hare alltid vart nån annan vuxen.


en gång när jag precis hade börjat ettan. min fruktan slog in redan där. för av nån konstig anledning så börjar man fika när man börjar i gymnasiet. det visste jag. så ja. en fika i ettan. nått jävla chai-te för typ 35 spänn.

sen. andra gången var faktiskt nu i somras. fast det var lite nice faktiskt. eller ah, jävligt nice. men det berodde ju bara på personen jag gjorde det med. men iallfall. varm choklad (säkert sån med vatten i, kommer inte ihåg) och kladdkaka. + 50 spänn borta!


aja. fika på. jag är bara glad att jag bara har ett litet tag kvar på gymnasiet så jag slipper fruktan av att nån ska fråga mej om jag vill slösa mina pengar på fika.



okej, nej, men helt seriöst. (till mina personliga vänner). fråga på. jag kommer iförsej svara ja till att gå och fika med er. bara för att jag ska få hänga med er. detta var bara en poäng liksom.

"JAG HAR ETT LIV." SAGT FÖR ATT ÖVERTALA SEJ SJÄLV.

nämen tjaaaaaaaaaaa.

jag har knappt gjort någonting denna helgen. helt hemskt. hade ett sammanbrott på lördagskvällen. mitt "inget livande" blev för mycket.

men jag har.

fikat 3 gånger. 2 på lördagen. 1 idag. (och inte nån dyr kompisfika inne i stan, utan bah fika hemma, med massor av bullar och grejjer GRATIS, istället för svindyr liten fika på nått flått café)
lekt lite med min kusin.
gått ner till centrum och köpt batterier.
kollat på 2 filmer. (dock var dom fantastiska, så inget jag ångrar.)
sprungit.
chattat miljontals timmar.

om man inte räknar med fredagen då.


jag har också ätit äckligt mycket. sämst.

nej, kan jag få helgen tillbaka? göra nått vettigt iallafall. få i mej lite alkohol iallafall. fått nån social kontakt utanför min familj och släkt?



jo, juste. nu kom jag på att jag faktiskt har haft ett liv denna helgen. har ju kämpat med att slå folks rekord på robot unicorn attack på fejjan. för folk ska ju vara så förjävliga och slå mitt veckans rekord.

så ja. ett liv har jag ju.

HEJ. NEJ. JAG ÄR INTE GRAVID, BARA TJOCK.

nämen tjenare.

denna helgen passar jag och min mor min kusin på två år. partyyyyyyyyyyy.



batterierna till tåget var slut. så vi bestämde oss att gå på en runda ner till centrum för att köpa nya. tog med vagnen och ungen i handen för han ville inte sitta i den jävla vagnen just då.

morsan höll i söta ungen. och jag körde vagnen.


då träffade mamma en bekant. det första hon sa när dom såg varandra var:

- HAR DU BLIVIT MORMOR?!?!

så. jag var ung morsa där i några sekunder innan vi fick uträtt att ungen var min kusin och inte min son.

härligt att kännas vuxen ett tag. men jag föredrar 17 going on 18 med inget direkt ansvar. love it! ♥

BLOGLOVINLOVER #1.

jag har just börjat kolla på en film. men jag tänker missa inledningen på den för att skriva detta inlägg. (och alla vet väl att inledningen måste man kolla på för att fatta filmen helt)

MEN. jag såg just att någon hade lagt till min blogg på bloglovin.

OCH JAG MÅSTE VETA VEM DET ÄR!

för jag har AAAAALDELLES förlite folk att älska just nu tycker jag.

so, send a kommentar, and i will send you my love.



ps: nicolas cage fick just en allergiattack. jag bytte till en 4+ film med nicolas cage från en 5+ vampyrfilm för att dom varnade för våld och blod.

usch, på en fredagskväll liksom.. åt alldelles för god mat förut.




GÄRNA TIDIGARE, OM DET ÄR MÖJLIGT.

jag veeeet inte hur jag kom in på sidan. men det var en sida med massa sex och relationsfrågor typ. då kom denna frågan upp;

Bör jag ha sex på första daten?

Svar: Ja. Gärna tidigare, om det är möjligt.

jag bah undrar, hur faaaaaan ska det gå till?

okej, ja. man kanske har träffat personen innan.

men om man har sex innan man ens har frågat om en första dejt. då kommer man nog inte ens fråga om en första dejt.

slampa.
slampa.
slampa.
nej.
one night stand.

http://www.yttermera.se/sex_och_karlek/for_kvinnor/sex/fraga_sexexperterna.html

iförsej, om man läser vidare så finns det en risk att man uppfattar en viss sarkasm i det dom skriver.

exempel.

Min man vet inte var min klitoris sitter.
Svar: Din klitoris är inte din partners problem. Om du måste leka med den, gör det på din egen tid. För att hjälpa till med familjebudgeten kan du videofilma dig själv när du gör det och sedan sälja videon på en bilverkstad. För att du inte ska känna dig skyldig att göra detta, så köp en fin dyr present, och laga ett mål mat åt honom.

Hur länge bör sexualakten vara?
Svar: Detta är en naturlig och normal del av livet, så känn dig inte generad. Efter att ni avslutat sexualakten, så kommer han plötsligt att vilja lämna dig och gå och spela golf med sina polare. Eller kanske någon annan aktivitet, som att gå ut med sina vänner till en bar för att intaga stora kvantiteter alkohol och dela lite personliga tankar. Känn dig inte utelämnad – medan han är borta kan du sysselsätta dig med att tvätta, städa lägenheten eller kanske t o m gå ut och köpa en dyr present till honom. Han kommer tillbaka när han är mogen för det.

cuz. yttermera.se - allt du läser på internet är sant




vaniljsex. det är vanligt sex. bara så ni vet. lärde  jag mej i.. tisdags måste det ha vart.

SKRILLEX & BRÖLLOPSNATT.

hej. när jag är typ 27 ska jag gifta mej. varför just då? jo, för att då är min man i acceptabel ålder för att det ska funka. han kommer vara 25 (råkade först skriva 15, men det va feeeel) tror jag.

helt sjukt ball kille det där. man blir ju kär varje gång man pratar med honom.

kläckte ut sej meningen "lordi och en kopp kaffe är allt jag behöver för att vara lycklig".


men iallafall. på våran bröllopsnatt ska vi ha sex till skrillex. bara för att han ville det. eller ah, han sa att vi skulle ha det nån gång bara. såhär i efterhand bestämmde jag själv att det ska vara på bröllopsnatten.

han är min drömman. med världens drömkropp.




hej, laddade upp med detta inlägget med skrillex också jue. missade början av breaking news efter reklampausen.

jag bah va så jävla groovey.

ps: filip och fredrik ska bli fulla i tv. dom är redan asroliga. :)

JAG SKA DÖ NÄSTA VECKA.

hörde på parlamentet att några forskare hade sagt att en satelit skulle slå ner någonstans på jorden nästa vecka.

världskatastrofer. satan va härligt det är ändå. det för alla tillsammans tycker jag. alla blir rädda tillsammans. disskuterar. bara mys.

vart ska den då slå ner? ingen vet. vart vill jag att den ska slå ner?

precis på mitt hövve.


fattar ni vilket sätt att dö eller?! kul att dö i cancer eller av svält. att dö av jordens undergång 2012 känns ju ganska coolt ändå, fast ändå ganska mainstream.

så att vara den enda att dö av denna världskatastrofen vore nått va? ^^




kul att jag började bli blödig nu för att jag faktiskt inte ville dö och fick dödsångest. nästan en tår.
men, jag vill ändå dö av sateliten. tack.

satelit
satelit
satelit
satelit
satelit
satelit

bloglovin





stolt är ju ordet.

töhöhöhöhöh.

DAGENS FRÅGA 22/9 - 2011

kom och tänka på förut precis innan jag skulle hoppa in i duschen.


vad är egenteligen äckligast? en mensig binda eller en mensig tampong?

bara att jag tar upp det i denna fula blogg känns ju jävligt äckligt. men ändå.

så, vad tycker ni kidz. binda eller tampong?

NAGELLACKETS UPPLEVELSER.

morsning.

detta är mitt nagellack i nuläget;



ser ni vad det har råkat bli eller? AFRIKA! utan madagaskar dårå. but still. soooo cool. respect!

detta sattes på ungefär 3 veckor innan skolstarten.

vill ni veta vad detta nagellacket har fått uppleva sedan dess?

sommarlov, 1 veckas städjobb, håkan hellström, 1 karatefylla, totalt 12 timmars tågåkande, kräftskiva, oskar linnros,
sex, spökboll. och massa, massa mer.

men nu skare fan bort! ska sätta på ett nytt som kan få uppleva ännu mer saker.

HEJ. JUST, WORDING.

hej. jag sitter i skolan. väntar i en timma på att nästa lektion ska börja.

min classmate kollar på nått youtube grejjs.

personen i youtubeklippet pratar om religösa tror jag. han sa;

"if god hate gay's, why does he keep making them"

oooooh! WORD.

älskar bögar. ♥




kul att jag tog fel på en timma om när vi började idag. jag trodde 12.35. det var 11.35.

när jag kom till korridoren 10 minuter innan så va ingen där. jag bah, wiard.

sen när jag kollade in i klassrummet så tyckte jag att folk var heeeeelt dumma i hövvet för att dom var där 10 minuter innan vi började.

DÖ MÄNNISKOR, DÖÖÖÖ 2.

HAHAHAHAHA.

för nån dag sen så gjorde jag ett inlägg om folk som uttalar saker helt knas.

så nu kollade jag på efter 10. och lilla malou pratade med hon bloggarn tyra om hennes skräck för hon har blivit förföljd.

då skulle hon säga stalker. och alla ni vet väl hur det ska uttalas hoppas jag? [STÅÅÅKER]

men nej. malou den lilla medelålderliga kvinnan var TVUNGEN att uttala det [STALLKER]

jävla tönt.

JAG HAR FACEBOOK SOM JOBB.



that's my life.

ledig fyra av sju dagar i veckan. och när jag väl gör någonting så äre facebook som gäller.

loving my life.

så, vad gör ni med era liv era jävla pungråttor.

hej, jag är trött. nu ska jag gå och lägga mej. måste vila upp mej inför den stora dagen imorn. jag vaknade trots allt klockan 11 imorse och ska vakna klockan 11 imorn också.


förlåt. i love you.

två traktorer och en åker.

MR. SEPTEMBER.

från hemlig sida. (tehehe)

HEY!!

Snäll kille som heter Robert.
Gillar hästar och Lady Gaga...bland annat;)
Har Skype och cam.



blir man inte lite sugen på att skriva med honom? ;) oh yeeeah. riktig jävla hunk säkert.

vad mer random passar med hästar, lady gaga, och namnet robert?

"varje gång jag är ensam så ställer jag mej och lagar pannacotta"

det är det som fattas i beskrivningen.

eftersom han hänger på den hemliga sidan så är han ju också ensam ganska ofta.

FAN va jag vill ha en bild på honom nu.

sluta lagga, börja ragga. nu ska jag få en bild på honom. sluttid för uppdrag 21.22.



DU ÄR NÄSTAN LIKA FIN SOM JENS LEKMAN

hej. nu till ett dagligt ämne som man kan disskutera.

facebook.

dom dära jävla frågorna är ju lite intresanta också. jag gillade dom jävligt mycket från början. sen gick det 10 minuter. sen hatade jag dom. nu har jag en hatkärlek till dom. jag gillar dom inte. men jag gillar att folk har blitt såjävla oseriösa med svaren för alla hatar dom fula frågegrejjerna.

t.ex. har jag facebook? nej. verkligen inte.
t.ex.2. vad är meningen med livet? kärlek? nej. meningen med livet är att ge livet en mening? nej. utan meningen med livet är att följa tengil.
t.ex.3. hur lång är du? svar: över 201 cm. sanningen: jag är 154.
t.ex.4. vad är det finaste man kan säga till sin flick/pojkvän? jag älskar dej? hell no. det är "du är nästan lika fin som jens lekman."

nått av det bästa som finns på facebook nuförtiden är att läsa igenom alla svaren på frågorna på facebook. folk är så jävla awsome nuförtiden.

förutom dom som kommenterar sten, och gandalf. jättetråkigt. dö.



JAG SKÄMTADE, JAG LOVAR, JAG SKÄMTADE!

visst är det jobbigt när folk inte fattar att man skämtar? det är smärtsamt. speciellt när allt fortsätter och man får inte ens chansen att göra så att folk fattar att det var ett skämt.

som för två veckor sen på mediekunskapslektionen. då hade vi en asrolig lektion när vi hade skrivit massa frågor som kunde stå i en sån där "kompisbok" som man hade när man var liten. detta för att våra nya lärare skulle lära känna oss lite bättre.

exempel; stjärntecken, framtidsyrke, idol. mm.

sen kom också, HISSA OCH DISSA.

då hissade självklart våran nya lärare för extrapoäng! men sen så var jag sjukt oseriös och sa att jag "dissade folk som var dåliga på sex."

OCH DET VAR BARA ETT SKÄMT. MEN INGEN FATTADE! mår dåligt ännu.



sen så hade vi en fråga "vem är du kär i?" och då svarade jag "kristoffer. BARA för att han är så jävla snygg". göteborgs snyggaste kille. promize.

sen ville jag inget mer. ciao!

VILKET KÖN ÄR DIN KOMPIS?

det där med att vara kompis med det motsatta könet är ett intressant ämne tycker jag. :)

det vanligaste är ju faktiskt när killar är kompisar med killar, och tjejer med tjejer. men så finns det ju ganska mycket undantag också, när tjejer och killar är kompisar. det är bra!

men eftersom det gammalmodiga samma kön konceptet sitter i hjärnmalmen. så varje gång nån berättar historier så måste man ju tänka till lite.

en snubbe sa till mej en gång. "ja, och min bästa kompis pojkvänn". och då var jag tvungen att tänka på det i typ 1 minut och sen tvungen att fråga, "asså, är din kompis tjej eller är han bög?". och då var det en tjej i detta fallet.

men det är ju bäst att fråga! :D

sen härom veckan så drev jag och min kompis lite med en kille och sa att jag hade flyttat till stockholm och ville träffa honom. sen så skickade han ett sms "hörru gumman om du är med din kompis så kan jag hämta den snyggaste kompisen jag har och möta er hur låter det?"

och jag tror inte ens han hade en tanke på att min kompis faktiskt är en snubbe också.
fail om vi hade gått med på att träffa dom. -.-

det var det jag ville såhär innan jag går och lägger mej. :)) CIAO.

15 ÅR. GÅ OCH DÖ.

vad är det för fel på dagens ungar? 15 åringar är ju det värsta jag vet. true story!

dom är så jävla kaxxiga så man kan spyyyyy på dom.


inte nog med att dom är kaxxiga, punkt. utan dom är kaxxiga mot folk som är mycket äldre.

och om man sitter och disskuterar med dom på facebook så går det inte att vinna, för dom är så så fruktansvärt snabba med tangenterna och skriver dubbelt så snabbt som en själv även fast man skriver jävligt snabbt.

PLUS, att dom får än att sjunka så jävla lågt. min hjärna känns rutten för att jag sjönk till deras nivå av argument och smutskastning.

JAG KLARAR INTE ENS AV ATT LÄGGA ROLIGA KOMMENTARER. och där försvinner ju hela jag.


det värsta är att dom inte fattar att man driver. tar allt dödsseriöst.
och inte heller dom har lärt sej hur man läser olika grejjer. betonar och sånt. SÅ DOM FATTAR INTE. och tror man är helt dum i hövvet.

nej. 15 åringar är förjävligt.

BARA MYSA, INTE RUNKA.

HEJSAN.

en fråga innan vi börjar?
varför ska dom dagarna som börjar asbra alltid sluta som skit?

IALLAFALL. cheer up!


nu tänkte jag resonera lite kring tjejiga grejjer som killar gör.

för igår, så snackade jag med en kille. och då gick konversationen;

han: chattar med dig och funderar på om man ska tända ljus lr om man ska ta de en kvälll då man inte e så trött ^^"
jag: ska du tända ljus för att du ska runka eller bara för sakens skull? ;D
han: haha du e ju rolig. varför skulle ja tända ljus för å runka?

ja, och nu när jag tänker på det. VARFÖR?! varför tänkte jag att han skulle runka bara för att han skulle tända ett ljus. jag tänker liksom att han inte kan vilja ha det lite mysigt bara sådär utan det finns alltid en baktanke med det. för killar har väl inga ljus hemma utan att ha flickvänner?

det är samma sak att jag tänker inte att killar kan bara ligga och mysa i badet en kväll för att det är nice. jag har fått för mej att killar bara badar badkar med tjejer. är det felaktigt eller?

nej. nu tänker jag ändra mina fördommar om killar och mys. killar vill också mysa med ljus utan tjejer. dom vill säkert bada badkar utan tjejer också.


fan, alla dom här fördommarna finns la säkert bah för jag är så otjejig och aldrig badar badkar och tänder ljus bara sådär typ 1 gång i halvåret. ^^


DÖ MÄNNISKOR, DÖÖÖÖ.

[skarf] [scaaaaaaaaaaaaaarf]



kollade på adam live. dom pratade mode. och adam sa [SKARF]. som en riktig jävla svenne utan nån riktig engelskundervisning i skolan. eller bara en brat kanske.

den som inte vet hur det ska uttalas så är det [SCAAAAAAAARF]. väldigt engelskt.

halsduk kan funka, fast det är felaktigt eftersom att scarf och halsduk är 2 olika saker egenteligen. men folk fattar i tursamma fall.

scarf
halsduk

men ja. folk som uttalar och betonar saker helt fel är sjukligt jobbigt.

det är som när man kör högläsning på svenskan. (ojdå, råkade visst ha gjort det idag. wups, bara en tillfällighet.) ja, men när någon uttalar och betonar saker fel vill jag bara skrika ut det korrekta ashögt och skitargt, för att dom är töntar.

men det kan man inte göra. för det är elakt. och ingen bryr sej om man är internetmaffian.

men ja. börja uttala saker bra. CIAO!


5 DAGARS HELG VARJE VECKA.

well hello kidz.

om ni inte går i trean på gymnasiet. så ska jag bara berätta för er. BÖRJA LÄNGTA.

satan va soft det är. jag är ju då HELT ledig både på onsdagar OCH fredagar första terminen. (var avundsjuka)

sen på torsdagar har jag bara EN lektion. och det betyder då att jag bara behöver skolka EN lektion för att få en 5 dagars helg. det är helt otroligt.

och eftersom att jag faktiskt brukar skolka om jag bara har en lektion (hoppas inte mamma läser detta) så kommer min 5 dagars helg ofta.

så det är bah att säga, "EY, ELIN, HÄNGA, OKEJ?"



vettefan om man ska klassificera detta som pure skrytinlägg.. jo, skulle tro det vaaaaa. love it!


DAGENS TVÅ SORTER AV MÄNNISKOR SOM KAN GÅ OCH DÖ.

ååååååh, fan. jag HATAR när man har stått och pratat med en människa en stund. och sen ska man gå iväg, så varje gång man gör minsta lilla rörelse om att man ska gå så börjar den bara prata ännu mer bara för den upptäcker detta och får panik för att man ska lämna den.

GAAAAH!

jag vill döda, för den slösar på min tid.

jävla sällskapssjuka människor. skaffa någon annans tid att fördriva. TACK.


sällskapssjuka människor är i allmänhet väldigt jobbiga.




nu måste jag bara påpeka att jag heller inte gillar folk som spenderar extremt mycket tid på sina naglar. MAX en halvtimma.

folk som plussar det kan ju gå och hänga sej. 6 stycken olika lack är fan inte normalt. skaffa ett liv. snarast.

det jobbigaste är att det inte ens blir snyggt.

TRÅKIG UPDATE.

men tjenamors.

jag väntar på att vårat spexfoto ska få tas. (16.00)

skit. jag tänkte gå på våran rörlig bild lektion för att få extra cred från läraren för att hjälpa till med saker, även fast jag inte skulle vara där.

men kul då. ATT LÄRAREN INTE ENS ÄR HÄR, OCH DET ÄR VÄRLDENS SJÄLVSTÄNDIGASTE LEKTION.

credökning: 0.


ps: min klasskompis johnny har en hawaii skjorta på sej. asfin.
ps2: några gör reklam för en soptunna. den är fantastisk, massa extra funktioner.

CIAO!

SPEXIGT MED SPEX.

HEJ. jag heter elin. och om ni inte visste det går jag i trean på gymnasiet.

och när man går i trean på gymnasiet så får man ta spexfoton.

och spexfoton är bra. och kul. och en outalad intern kamp mellan klasserna om vem som är bäst. om klasserna ens orkar.


MEN. jag engagerar mej i detta. MYCKET.

och om mina önskningar går igenom imorn. så kommer det se ut ungefär såhär..;



fast på klassfotot ska alla stå med en bokstav var. denna fina grejj har jag bara gjort i nödfall ifall vi inte har tillräckligt med folk eller om folk vägrar.

halva klassen har slutat TVÅ timmar innan vi ska ta det. och hälften av klassen som inte har slutat är ute och filmar på olika platser. risken finns att det kommer typ 10 pers.. ^^

GOOD SHIT NOW.

jävla hype det där jävla wordfeud har blivit. helt sjukt.

tycker det inte verkar så fantastiskt. men vad vet jag. är ju bara 17 år iförsej. ^^

men nu. vad tänker jag på när jag hör fenomenet wordfeud? jo filip och fredrik.

så därför nu för en liten stund sen, 22.23, så läste jag meningen "kom igen emilia! Nu ligger du bara efter med 300 poäng #wordfeud"

DÅ FAN. fick jag uppenbarelsen. JAG HAR MISSAT EN HALVTIMMA AV BREAKING NEWS. helvete.

min uppfattning av wordfeud innan: överskattat som fan.
min uppfattning av wordfeud nu: helvetes bra skit. mer wordfeud åt folket!


1. BRYT MÖNSTER. 2. GE INGEN FÖR MYCKET EGOBOOST.

yo.

jag tycker det är så fruktansvärt trevligt att bryta av mönster.

till exempel; när en kille eller tjej lägger upp en snygg egobild på sej själv och ALLA kommenterar "åååh, gud va fin du är", "söt" eller "good god of heaven, i just died of your hotness babe". BLÄÄÄÄ.

DÅ ska man ta tillfället i akt. att antingen skriva en fulkommentar, eller nått random.

tillexempel. berömma hans fina kakel.

så jävla många egobilder det finns tagna i badrum. HUR MÅNGA KOMPLIMANGER HAR DU LAGT TILL KAKLET?! huh? juste.

plus, det gäller fan att inte egoboosta folk för mycket. då blir dom jobbiga, och man börjar ångra saker. jag har erfarenhet av det.



UR FOKUS.

vad är det med folk, som inte klarar av att fixa skärpa på dom den fotograferar?

gör han en fotoserie som heter "ur fokus" eller "gräs"?

OKEJ DÅ. man kanske kan misslyckas med autofokusen (för det är ju så helvetes svårt). MEN DÅ LÄGGER MAN INTE UPP SKITEN PÅ FACEBOOK SEN.

för vad är det man ska kolla på i dom bilderna? jo, det fina gräset. för det var med vilje som han fokuserade på gräset.



gräs helt enkelt.

det värsta med detta är att han i mitten på sista bilden är säkert snygg ser det ut som. MEN DET FÅR JU INTE JAG VETA.


gah.

LJUSA FINA NYTVÄTTADE JEANS.

morsning!

imorn har jag min andra lektion med foto AAAAAA. kommer bli ytterst pinsamt. :)

förra lektionen skulle vi ta massa bilder med exempelvis; lång slutartid, närbild, miljöbild, kort skärpdjup och massa sånna saker.

det gick sämst. nikon är ju liksom inte min grej. och min skola är ju då tvungna att använda nikon.

imorn ska vi visa våra mästerverk för hela klassen. som tur är så var vi i grupper om 4 så jag behöver ju inte ta på mej skulden helt.

MEEEEEN IALLFALL. nu ska ni få se nått fint. ni ska få se hur mycket jag offrar för fina bilder. försök till fina bilder iallafall..



KUUUUUL LIKSOM.

jag offrade mina faktiskt nytvättade byxor den dagen, för några skitfula bilder.


lite pinigt att gå hem sen..

IM THE MAFIA, AND IM GOING TO THE LOO.

det är så jävla skönt att kolla på repriser av program man redan sett.

då kan man liksom gå iväg på toa NÄÄÄR man vill. man behöver inte vänta till reklampausen för att få lätta på trycket.


det är ju fan som att göra fuck you åt reklampausen.

eller som att vara den jag faktiskt är. EN FUCKING MAFFIA, som inte lyssnar på någon. :)

jag skulle också kunna gå iväg till köket och käka upp sista biten av min fruktansvärt goa äppelpaj jag bakade förut. vilket jag borde göra, annars kommer den stå och torka tills imorn.

men iallfall. repriser. ♥


GÖR SOM JAG SÄGER 1.

juste kidz. följ mitt råd.

GÅ INTE PÅ SAKER NI INTE VET SPECIFICERAT VAD DET ÄR FÖR NÅTT.


jag var på oskar linnros på liseberg i sommras. ^^ good god va helvetes bra han är.

men iallfall. så stog det två tolvåringar bakom. klagade på ALLT. dom bah "åååh, alla knuffas, så jävla jobbigt, gud va trångt det är" och då stog vi näst längst fram. man bah "nähä? really? vafan hade ni trott. gå här ifrån".

SEN KOMMER DET VÄRSTA!

dom stog och disskuterade vad han hette.
HALLÅ?!?! dom visste inte ens vem det var dom hade stått och väntat på i 4 timmar.

då bah "vad hette han? oskar lindros? nee, oskar linderros. eller nej, oskar.. " jag ville bah vända mej och skrika "NEJ, OSKAR LINDSTRÖM FÖRFAN"

SEN KOMMER DET ÄNNU MER VÄRSTA.

dom skulle söka upp honom på youtube!!!!!! (!!!!) GAH. och inte nog med det. vet ni vad dom sökte på?!

"oskar linnros, GUBBEN I LÅDAN". jag ville bara slå ner dom jävla fula tolvåringarna.

sluta stå längst fram bland alla oskar linnros fans och göra en sån jävla fail grejj. om någon mer fan:igare hade hört det så hade det fan slutat illa. GIRLFIGHT.




WHY, OH WHY.

helluuu.

kul att jag har bah kopierat över min gamla design till denna. eeeeeh. får jag väl fixxa nån gång antagligen. eller så får jag tvinga nån annan att göra det.

men dudes nu asså. vafan gör jag tillbaka i bloggvärlden? jag känner redan att jag ångrar det lite.

MEN, satan va jag saknar det ibland. har saknat att jag inte kan vika ut dom små detaljerna i mitt liv för hela världen. dom där sakerna som INGEN bryr sej om, om jag skulle berättat det till en person live.


till exempel. igår, va jag på håkan hellström på liseberg. så stog jag bakom en jävla duracellkanin till tjej som hoppade upp och ner konstant. med långt hår.

och jag sjungandes bakom henne. stackars henne. jag har fått slicka hennes hår så jävla många gånger. "guud va glansigt mitt hår såg ut efter håkan, måste vart endorfinerna". mahahaha, sure baby.

DET ÄR MITT SALIIIIIIV!

men iallfall,  nu när jag har berättat det för er så känner jag liksom att jag inte riktigt ångrar att ta upp bloggandet igen. :')

ciao! vi hörs! på riktigt, inget ljug!



FAN VA NI MÅSTE SAKNAT MEJ.

HEJ KIDZ IGEN!

nu. frikkin f.d. innepersonen har börjat blogga igen. fast under elinmaffian ffs.

kände att jag var lite för mesig, så nu. what i say, goes.

BUGA FÖR MEJ.

RSS 2.0